Om HVAC-Kjøp

Mange tenker ikke på HVAC-enhetene sine før de slutter å fungere. På tidspunktet for sammenbrudd er det imidlertid umulig å ignorere. Å finne en entreprenør som vil reparere ditt nåværende system eller til og med installere en helt ny, er litt vanskelig. Denne artikkelen vil hjelpe deg.

Hvis du vil vite mer om effektiv oppvarming eller kjøling av huset ditt, kan du gå online og laste ned GENERAL Guide. Det gir informasjon for huseiere å lære mer om hvordan de kan spare penger mens de fremdeles holder hjemmet komfortabelt hele året, så det er verdig klar.

Hører du en klikkelyd når viften din snur? Dette kan bety at det er noe i veien for viftenes vinger. Hvis det blir så ille at bladet bøyes, må du bytte det, bare å bøye det vil etterlate viften i ubalanse og kan forårsake ytterligere problemer.

split-system-air-conditioner

Riktig HVAC-system bør ha forseglede luftkanaler for å minimere oppvarming eller kjøletap når luft går til forskjellige rom. Oppvarmings- eller kjølebehovet i forskjellige rom i hjemmet bør tas i betraktning. Det er ingen grunn til å øke energiforbruket ved å kontrollere temperaturen i rom som brukes veldig lite.

For å kjøle hjemmet billig, skru opp temperaturen. Hvis du tar noen dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Hvis du ønsker å spare penger med HVAC-systemet ditt, bør du vurdere å skru ned klimaanlegget om sommeren og skru ned varmen om vinteren. Å ta på deg en genser på en kald dag kan spare deg for massevis av penger på strømregningen, i tillegg til å nyte en kald drink i stedet for tung klimaanlegg.

For å spare penger på HVAC-systemet ditt, slå ned klimaanlegget om natten og la hjemmet ditt varme opp litt. For å holde deg kald, bruk en kald vannfylt pute for å kjøle ned hodet og hele kroppen som et resultat. Dette kombinert med en vifte vil forhindre at du overopphetes mens du sparer på strømregningene dine.

Hvis du har et vindus klimaanlegg, må du sjekke og se om det har en energisparer-knapp. Bruk i så fall den! Dette slår av viften når enheten ikke kjøler luften, noe som kan spare deg for så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Vurder vindus klimaanlegg for hjemmet ditt hvis du tenker på å installere en sentral enhet. Trenger du virkelig å kjøle ned kjøkkenet ditt over natten? Har du flere etasjer med bare ett soverom? For effektivt og billig å avkjøle bare der folk faktisk bor, er vindusenheter et godt valg.

Nå som du vet noe om HVAC-systemer , bør du føle deg komfortabel med å håndtere dem. Hvis du vil erstatte eller reparere systemet ditt, må du finne ut hva du bør unngå og se etter. Henvis tilbake til denne artikkelen for å sikre at du er på rett spor.